Book fremvisning

Få en personlig fremvisning af en af vores organisationskonsulenter. Vi demonstrerer, hvordan I sparer tid på de mange gentagende spørgsmål, der stilles hver eneste dag:

Hvordan plejer vi at løse…

Hvem tager sig af…

Hvor langt er vi med…

Hvem fulgte op på idéen med…

Hvor opbevarer vi…


GIKI er værktøjet, der gør det muligt at systematisere den afgørende, men alligevel almindelige hverdag i en virksomhed, så man undgår at spilde tid på at sige de samme ting igen og igen. Dette software har digitaliserede SOP’er, standarder og arbejdsprocesser, altså en fremgangsmåde til at løse opgaver, uanset hvem i virksomheden der gør det. Samtidig er det et samlingssted for virksomhedens vigtige viden, roller, dokumenter og idéer, så ingen viden eller potentielle muligheder går tabt.

Hvis du ønsker at træde ind i GIKI og se, hvordan vores software kan hjælpe dig med at kvalitetssikre, skabe kontrolleret vækst og effektivisere, så book en fremvisning. Vi tager ud til dig i din virksomhed og tager en ærlig snak om, hvordan GIKI kan hjælpe jer.

Når du inviterer GIKI indenfor, er det ikke bare software, du kigger på – det er en ny tilgang i din virksomhed, der sikrer, at du altid har styr på forretningen. Du har allerede styr på, hvordan du driver din virksomhed, men vi hjælper med at sikre, at uanset hvor hurtigt den vokser, så forbliver kvaliteten af produkterne ved den samme høje standard – og dine ansatte får de bedste muligheder for at bruge deres fulde potentiale.

Med GIKI værktøjet får I:

Kvalitetssikring

Få sikret en ensartet og høj kvalitet på tværs af organisationen. Ensartet kvalitet er en afgørende faktor for kunde tilfredshed, medarbejdernes trivsel og virksomhedens fremtid.

Kontrolleret vækst

Træk på hele organisations for at kunne vækste, ved digitalt at samle alt information om ansvar, procedure og opgave løsende viden. Undgå at miste fremdrift, ved opsigelse og ansættelse, og gør det nemmere for medarbejdere at navigere mod organisations mål.

Effektivisering

Overblik så leder og medarbejder har indsigt til let at prioritere opgaver. Spar tid ved at fjerne statusmøder, organisering af mail indbakken og tid på at søge interne informationer, dokumenter og processer frem.

TAG FAT I OS FOR AT FÅ EN UFORPLIGTENDE FREMVISNING.